Review | Selena Gomez » NEO Spring Collection

8. dubna 2014 v 19:51 | Carrie |  Reviews » Clothes
Celý den jsem dumala nad tématem, o kterém bych mohla dneska napsat článek. Když už jsem to vzdala a šla si udělat večeři, vtom mě napadlo téma dnešního článku. Vždycky mě bavilo psát recenze, ale ještě asi nikdy jsem nepsala svůj názor na oblečení nebo nějakou kolekci oblečení. Ráda bych tedy dnes vyjádřila názor na jarní kolekci Seleny Gomez.



Selenu jsem docela poslouchala tak asi před třemi lety a o její kolekci bych se nejspíš vůbec nedozvěděla nebýt mé kamarádky. Ŕíkala jsem si, že se mi tam asi nic nebude líbit, a tak jsem tu stránku jen tak rychle prolétla očima, avšak zalíbily se mi tam hned tři kousky. Vzhledem k ceně jsem si ale mohla dovolit jen dva kusy oblečení.

Bílá blůza Cuout
Dlouho jsem se rozhodovala, zda vzhledem k ceně vůbec má cenu si tuto blůzu objednávat. Nakonec jsem si ale řekla, že zboží můžu kdykoliv vrátit. Upřímně, když zboží dorazilo, byla jsem opravdu zklamaná, neboť blůza vypadala jako kus hadru a o materiále ani nemluvě. Čekala jsem, že bude průsvitná, ale tahle látká je prakticky průhledná. Navíc jsem si objednala S, které mi vůbec nesedělo, a to jsem se měřila přesně podle návodu na stránkách. Nicméně, po asi hodině, co jsem váhala, zda mám zboží vrátit nebo ne, jsem se rozhodla, že si blůzu nakonec nechám. Ovšem teď si zase říkám, zda jsem neudělala chybu, protože tisíc korun je spoustu peněz a tady bych to hodnotila, jako naprosto zbytečné vyhození peněz. Znovu bych si jí určitě nekoupila, ale zas tak hrozné, jak jsem právě popsala to s ní pravděpodobně nebude, pokud vymyslím nějakou chytrou kombinaci, s čím bych mohla blůzu nosit.


Objednejte si blůzu Cuout z jarní kolekce Seleny Gomez » ZDE. Cena: 999,00 Kč

Legíny Stripe
U těchto legín je univerzální velikost, takže jsem se už při objednávání bála, že mi nebudou vyhovovat. Když jsem rozbalila sáček s legínama, docela jsem koukala, protože velikostně vypadaly tak na desetiletou holčičku. Inu, natáhal jsem je tak tak a to mám docela krátké nohy. Nevím, jak by se do toho vešla většina lidí, co znám. Nejneže jsem je skoro nenatáhla, ale je naprosto nemožné, je nosit například pod šaty, protože jak jsou krátké, tak se pořád stahují dolů, takže jedině pod kraťasy. Musím ale pochválit design legín a materiál je také velmi příjemný.


Objednejte si legíny Stripe z jarní kolekce Seleny Gomez » ZDE. Cena: 249,00 Kč

Celkový dojem z tohoto nákupu není moc dobrý, ale myslím si, že u blůzy jsem si jen měla vzít větší velikost. Určitě bych blůzu ale za tu cenu nekupovala. V nejbližší době tedy nemám v plánu si z NEA něco objednávat, ale kdo ví, možná neodolám a znovu podlehnu kouzlu Seleniny kolekce.
----------
Ostatní zboží z kolekce Seleny Gomez » ZDE.

xx Carrie
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) | Web | 8. dubna 2014 v 20:18 | Reagovat

ty legíny jsou pěkné:)

2 Foxface | jade-daily Foxface | jade-daily | Web | 8. dubna 2014 v 20:23 | Reagovat

Oblečení vypadá opravdu pardáně a takové zklamání... nejlepší je si všechno vyzkoušet. A mockrát děkuji:)

3 holkyhrajouhry holkyhrajouhry | Web | 8. dubna 2014 v 20:47 | Reagovat

ahoj svým článečkem jsi mě potěšila, já modu opravdu ráda .... :-) děkuji za návštěvu na blogu

4 xoEll xoEll | Web | 8. dubna 2014 v 20:51 | Reagovat

Ty legíny jsou krásný :O :)

5 Domi Domi | E-mail | Web | 8. dubna 2014 v 21:25 | Reagovat

tie legíny sa mi moc nepáči, skôr tá blúzka :)

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 9. dubna 2014 v 8:27 | Reagovat

Ta košile se mi vůbec nelíbí. Já na košile prostě nejsem. Legíny jsou docela pěkné.

7 Tony Humble Tony Humble | Web | 9. dubna 2014 v 9:15 | Reagovat

Košile se mi nelíbí, ale ty silonky vypadají alespoň na fotce hezky :)

8 Lůca Lůca | Web | 9. dubna 2014 v 9:36 | Reagovat

Oblečené je hezké, ale já bych přidala více barviček :)
Mimochodem k tvé otázce na mém blogu: Nemám žádný vzor, kterým bych se mohla inspirovat. Prostě si na sebe vezmu to, co se mi líbí a neohlížím se na okolí :)

9 Anett • www.bellathorne-official.blog.cz Anett • www.bellathorne-official.blog.cz | Web | 9. dubna 2014 v 16:15 | Reagovat

Ty legíny vypadají dobře :)

10 Andie Andie | E-mail | Web | 9. dubna 2014 v 16:58 | Reagovat

ta košile:3

11 Michal (ka) Michal (ka) | Web | 9. dubna 2014 v 19:50 | Reagovat

Ooo, tak tisicovku bych za tu bluzu opravdu nedala. :D je hezka, ale.... :)

12 Kačka Kačka | Web | 9. dubna 2014 v 20:42 | Reagovat

Ty legíny jsou Krásný!!

13 Monii. Monii. | Web | 12. dubna 2014 v 15:33 | Reagovat

na tu kolekci se určitě kouknu :) a jak tak vidím podle tvých recenzí, asi to nebude nic úchvatného :D..

14 Dulce Nika Dulce Nika | Web | 12. dubna 2014 v 20:17 | Reagovat

zaujímavé vecičky... :)

P.S.: Som rada, že sa páčili, ale už sa zjedli :D, najbližšie ti určite nejaké pošlem... :)

15 Zuzi :) Zuzi :) | Web | 18. dubna 2014 v 11:32 | Reagovat

Je škoda, že si tak zklamaná, ale jak jsi psala, tu košili můžeš s čímkoli skombinovat a bude to vypadat hezky :)

16 Xim Xim | Web | 18. dubna 2014 v 21:02 | Reagovat

Sel má dobrý módní vkus a je krásná - o tom se prostě nedá ani diskutovat. A ta košile je moc hezká - já bohužel vypadám v takových věcech jak kretén - a to doslova - ale to asi přijde jenom mě, protože celý život nosím sportovní oblečení, i když se mi líbí elegance, to protě nějak nosim neumím :( A legíny? Jsou hezké, a já obdivuji dívky, které je můžou nosit - ovšem mezi ně, já opět nepatřím. Moje vyžrané nohy by v nich vypadali jako dvě tlačenky - fuj, hnusná představa :-/

17 Monbella Monbella | Web | 24. dubna 2014 v 21:00 | Reagovat

Selena je luxusnii

18 KIRANank KIRANank | E-mail | Web | 13. července 2018 v 23:32 | Reagovat

To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Such situation leads to worsening feeding and the breath baby, formed hypoxia.
Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special procedures so that water does not stay tissues. If expectant mother is resting, then under the feet better put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Do not long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
<a href=http://pregnancyplus.info/swollen-feet-and-legs-during-pregnancy-what-is-your-reaction>swollen feet and legs during pregnancy</a>

19 KulGuam KulGuam | E-mail | Web | 31. července 2018 v 20:48 | Reagovat

Pokrasnenie armpit brings discomfort, aches. to Carry visit doctor is not appropriate. Lump under the muscle cavity may turn out to be dangerous disease. However more often it is result frequent use deodorants, violation conditions personal hygiene, increased sweating. Inflammation causes narrow blouse, infected razor-affiliation, the infection.
<a href=http://armpit.info/i-have-a-lump-under-my-armpit-which-doctor-should-i-visit>i have a lump under my armpit</a>  
Pain under the arm, redness, lump getting hot? This is the ulcer that will will have to be opened, then take antibiotics. initial stage treat lotions, antibacterial drugs. When the ailment is started, need surgical procedure.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama